Scroll Dawn & Download Movie




У будинках з дітьми зазвичай зустрічається багато іграшок, розкиданих тут і там, що часто змушує батьків виглядати засмученими.





Якщо у ваших дітей багато іграшок, ви можете загорнути всі іграшки і покласти їх у шафу і подарувати дітям лише кілька іграшок одночасно. Потім через деякий час дістаньте іграшки в шафу і покладіть іграшки назад всередину, щоб діти не нудьгували, і продовжуйте повторювати цей процес.


Детальніше: Вживання в їжу горіхів під час вагітності підвищує інтелект дітей, дослідження


Це має 2 основні переваги. Перша користь полягає в тому, що діти будуть мати можливість грати з новими іграшками щоразу, а друга користь - це те, що діти отримають користь розумово та фізично таким чином.


Написання триває

Дослідники університету Толедо спостерігали 36 дітей у віці від 18 до 30 місяців. Було сформовано 2 групи дітей. Кожну дитину в обох групах, що грали з іграшками, спостерігали протягом двох годинних занять, граючи з іграшками самостійно.


Одну групу дітей утримували в університеті, а іншу вдома. Одна група дітей отримала 16 іграшок, щоб грати, а інша група отримала 4 іграшки. Дослідники встановили, що діти групи, яким дали 4 іграшки, не тільки по-різному та по-різному грали з іграшками, але й зазнавали менших травм через меншу кількість іграшок.


Він зробив висновок, що якби дітям було надано менше іграшок, вони витрачали б більше часу на гру з однією іграшкою. Таким же чином вони зосереджуються на відкритті нових речей і, як правило, грають у більш креативний спосіб.


- Shutterstock

Написання триває

Якщо говорити про групу дітей з 16 іграшками, було встановлено, що діти продовжували грати з однією іграшкою, а не з іншою. Якби вони грали з однією іграшкою, інша іграшка привернула б їхню увагу. Перебуваючи в групі з 4 іграшок, діти довго грали з однією іграшкою.


Читайте більше: Кілька способів уберегти дітей від нездорової їжі


Дослідження можна узагальнити так: «Процес розкриття нових речей пов’язаний з взаємною координацією дітей, а також з посиленням фізичних здібностей, таких як дрібна координація моторики в малих м’язах. Як вирішити проблему, причину та наслідки (причину та наслідки) та інші завдання, наприклад, здатність виконувати розумові роботи, також збільшується.


Батьки, які мають багато іграшок для своїх дітей, повинні зменшувати кількість іграшок для своїх дітей, коли вони встигають, і залишати кілька іграшок, змінюючи іграшки, щоб регулярно грати через деякий час.


Написання триває









1992 remarquablement non connectée. Pour en savoir plus sur notre série La vie secrète de vos données: