Scroll Dawn & Download Movie


⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

QuePå en kold nat var hatten mørk. Hvert hundrede var Hu's verden.
Gule blade var spredt på jorden. Skyggerne af giganttræerne på begge sider
 af vejen var skræmmende.



Om natten til Emmaus kunne ræstenes rop høres langtfra. Intervallet der
 fulgte var en dyb statisk stilhed, hvor endda lyden af ​​vejrtrækning følte sig
skræmmende. Hele atmosfæren var så forfærdelig, at han mærkede en prikkende fornemmelse i ryggen: For et øjeblik siden, da et dæk af en bil pludselig brast i denne øde skov, gik det øjeblik meget tungt over ham. Bilen nægtede at komme frem.

Selvom ønsket om at komme ud af bilen i det øjeblik og løse det var som at bringe en spilleve, var det uundgåeligt at gøre det. Skremt, åbnede han døren og lagde fødderne på jorden, selv rustling af tørre blade i den kolde nat skulle tørre blodet. Shumai var heldig at have et fladt dæk. De stærke vindstød i den kolde nat fik sjælen til at ryste.

Blodet frysede i hænderne på de hurtigt skiftende dæk. Så snart han skiftede dæk og sænkede hånden for at fjerne stenen fra stien, signalerede den sjette sans, at noget var galt, men det var for sent. Han blev bidt af en Russell Viper skjult under bladene. Konsekvenserne af ikke at skelne mellem blade og Russell Viper i mørke var ekstremt farlige. To dråber blod på bagsiden af ​​hans højre hånd vidnede om, at den skræmmende rovdyr dygtigt havde indsat det gift i hans krop. Han skyndte sig til førersædet.

Da han holdt sit hjerte med at slå med knækkende hastighed, startede han bilen og så sin egen død. Men han ville ikke dø. En skarp bølge af smerter løb gennem hendes årer. I dette øde område, bortset fra førstehjælpstjenesten, fungerede mobiltelefonnettet ikke. Han kørte med fuld hastighed og følte langsomt sit svage hjerterytme, og kun ti til femten minutter var gået siden tragedien, hvor han så en stråle af håb. De fjerne lys lysede. Hans hånd var hævet og løs på rattet.

Hun følte, at vejrtrækningen trang. Brændende spyt nægtede at komme ned i halsen. Hendes øjne blev bredere af frygt og kval. Bilen var stoppet. Han kunne se sig bevæge sig væk fra livet. Han skulle bare leve længere. Han løb med sine løse nerver og gik ind i befolkningen for en tøvende bil. Heldigvis var Civilhospitalet på hovedvejen. Foran ham var en film fra hans liv, hvor drømme om fremtiden undertiden dukkede op. Han vendte bilen mod hospitalet

fortsættes?








1992 remarquablement non connectée. Pour en savoir plus sur notre série La vie secrète de vos données: